Silvanus Panzió : Bemutatkozás

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark:

Szabadtéri fürdő: A Lenti termálfürdő 5 szabadtéri (gyermek-, úszó-, élmény- és gyógymedencékkel) és egy félig fedett hidro-masszázs élménymedencével valamint 8 ha zöldterülettel várja a pihenni és felüdülni vágyókat. A fürdő legnagyobb medencéje 1340 m2 vízfelületű, melyben vadvízáram, nyakzuhany, masszázspadok és egy 74m hosszú ún. Anakonda csúszda nyújt páratlan élményeket. 

(A szabadtéri rész - gyógy-, úszó-, gyermek- és tanmedence május 1-től szeptember 28-ig üzemel.  A csúszdás élménymedence pedig június 4. - augusztus 31. között!)

A fedett fürdő: A közel 3 500 négyzetméteres fedett fürdőrészben – 5 medence – (úszó-, gyógy-, gyermek- és hidromasszázs medencék), szauna világ - benne finn, aroma és infraszauna -, 630m2 pihenőtér  pihenőágyakkal, gyógyászati részleg és szépségfarm is működik.  A fedett  úszómedence 28°c, a gyógy- és a  hidromasszázs medencék 38°c, a tan- és gyermekmedence pedig 34°c. 

A fedett fürdő egész évben nyitva!

A Silvanus Panzió a termálfürdő bejáratától néhány méterre helyezkedik el. A fürdő területén több termál vizes medencét is találhatunk, amelyek felüdülést és élményt adnak a vendégeknek. A nátrium-hidrogénkarbonátos víz többek között a mozgásszervi problémák kezelésére alkalmas. Továbbá a fürdő területén olyan gyógyhatású földsugárzások találhatók, amelyek jótékonyan hatnak az emberi szervezetre.

Panziónk a szlovén határ menti kisvárosban Lentiben, a Kerka völgyében nyújt tökéletes helyszínt a pihenni és gyógyulni vágyóknak. A panziót körülölelő park nyugalma, a csodálatos növénygyűjtemény és a szobák kényelme mind az Ön igazi kikapcsolódásának forrása. Nálunk meleg vendégszeretet, családias hangulat és az odafigyelés mellett, minőségi hozzávalókból készült ételek, házias ízek várják. Érezze a természet illatát és a vidék ízét, töltődjön fel élettel! 

A 32 jól kialakított és felszerelt szobában 70 személynek tudunk kényelmes szállást adni. A szobákban antiallergénes takarók és párnák vannaek. A családosok nagy örömére, rendelkezünk még egy apartmannal is, ahol külön hálószoba, nappali, masszázs paneles zuhanyzó, külön WC, konyha-rész, nagy terasz kellemes akár 6 személy részére is. Gondoltunk a mozgáskorlátozottakra is. Egy szobát nagyméretű fürdőszobával számukra alakítottunk ki ( megfelelő feljáró biztosítja az épület megközelítését).

A környezeti kultúra, a tiszta levegő, a várost körülölelő erdők és az érintetlen természet is csábítja az ide utazókat. A kerékpárutak, gyalogutak, lovaglási lehetőségek a mozgást kedvelőknek nyújtanak alkalmat a kikapcsolódásra.

Silvanus Panzió : Szálláshely szolgáltatásai

asztalitenisz
internet használat
mosás-vasalás

nemdohányzó szobák
parkoló
széf

Silvanus Panzió : Részletes térkép

Silvanus Panzió : Érdeklődés

Név
E-mail
Tervezett érkezés
Tervezett elutazás
Felnőtt vendégek száma
Gyermekek száma és kora
Egyéb kérések, kérdések. FIGYELEM ! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
FIGYELEM! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
kötelező kitölteni!

Silvanus Panzió : Foglalás

Név
Cégnév
Cím
Telefon
Fax
E-mail
Tervezett érkezés
Tervezett elutazás
Felnőtt vendégek száma
Gyermekek száma és kora
Egyéb kérések, kérdések. FIGYELEM ! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
FIGYELEM! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
kötelező kitölteni!

Silvanus Panzió : Elérhetőség

Ez az oldal csak bejelentkezés után érhető el.

További szállások