San Marino Kemping Lakókocsik : Bemutatkozás

Rab-szigeti nyaralás

Rab-sziget Horvátország legkedveltebb úti célja a homokos tengerpartot kedvelőknek...

Lopar

Rab város, Rab óvárosa, a négy harangtornyával, templomokkal, középkori utcáival dominál a szigeten, ezért nem is csoda, hogy az európaiak már régóta nevezik ezt a várost “Kis Velencének”, éppen azért, mert így sikerült megőriznie a kulturális és történelmi magját a számtalan emlékművével.

Rabot a turisták már több, mint két évszázada látogatják, míg szervezett turizmussal a lakosság kb. 130 évvel ezelőtt kezdett foglalkozni.

Rab az aranyéveit az elmúlt évszázad nyolcvanas éveiben élte meg.Éttermi terasz Rabon 2004-ben Rab a legjobb idegenforgalmi hely Horvátországban titulust kapta, míg 2005-ben a második legjobbnak tekintik a turizmus területén. Ugyanebben az évben Rab nyerte el az Európa Ezüst Virágát, mint egy a legrendezettebb és legkívánatosabb európai célhely...

Mivel gondosan ügyel a környezete tisztaságára és nem csekély összegeket szán strandjainak rendezettségére, Rab a turisztikai térképeken, mint minőségi és tiszta vizű üdülőhely szerepel.

San Marino kemping

A San Marino kemping egy kb. 1,5 km hosszú tengerpart mentén fekszik. A mindent igényt kielégítő, jól felszerelt kempingben vizesblokkokkal, aszfaltozott utakkal, teraszokkal, a lakókocsi mellett parkolási lehetőséggel várják a nyaralni vágyókat.

Gyermekes családok részére is ideális üdülőhely, hiszen területén kicsi a forgalom, saját, lassan mélyülő, fövenyes-homokos partszakasszal rendelkezik, és az éjszakák csendesek, A kempingben és közelében boltok, éttermek, pizzéria, fagyizó, pénzváltó automata, zöldségpiac, sportolási, szórakozási lehetőségek várják a vendégeket.

Lakókocsijainkban kényelmes elhelyezés biztosított alvásra illetve pihenésre. A hozzá tartozó elősátorban van lehetőség főzésre , a lakókocsi előtti kerti sátor alatt pedig a helyi gasztronómia remekműveit készíthetjük el grillezőn.

Ajánlatunk:
-kempingezés 4 fő részére lakókocsiban
-8 nap/7éjszaka
-autó parkolási lehetőség a lakókocsi mellett
-a kemping tisztálkodó helységeinek használata
-minden mennyiségben nyaralás
-minden igényt kielégítő lakókocsi

Szabadidő

A szórakozás kedvelőinek és azoknak akik sportolnak, Loparnak valóban van mit nyújtania. Az egész szigeten, így Loparban is, sok trekkingre, futásra és kellemes sétára alkalmas ösvény van. Hogy a séta még tartalmasabb legyen, az ösvények mentén kis táblákon, a leendő geopark projekt - Zidine lokáció – Ciganka részeként, fel vannak tüntetve a növények nevei és földalakzattani különlegességek, amik arra az adott területre vonatkoznak.

Rab több, mint 30 teniszpályát nyújt. Loparban, San Marino településen és a sportközpontban, 6 teniszpálya, két minigolf pálya, kispályás futball és kosárlabda pálya, és egyéb más lehetőségek is találhatók.

Mindenképpen említést érdemel a strandröplabda is, ami Loparban található. Itt különféle versenyeket tartanak ebben az egyre kedveltebb sportágban. Néhány homokos parton is van kifüggesztve röplabdaháló, így Önök is kipróbálhatják képességeiket...

Az akció- és adrenalinkedvelőket elvarázsolja a búvárkodás, ejtőernyőzés, parasailing, vízisí vagy a vitorlázás lehetősége. Mindenki másnak itt van a jet-ski, a banánon való utazás, csónak-, motorcsónak-, kenu- és vízibicikli kölcsönzés.

Hajótúra Rab szigetnélBúvárkodás Rab szigetnél

Mindenkinek nagyon érdekes lesz az éjszakai utazás a tenger mélyének meglátogatásával egy hajó üvegablakain keresztül. Gyermekeik is jól elszórakozhatnak a trambulinon, mini vonaton, videó játékokkal...

San Marino Kemping Lakókocsik : Szálláshely szolgáltatásai

ajándékbolt
borozó
disco

drinkbár
élőzene
étterem

golf
grillezőhely
gyerekmenü

hajó / yacht kikötő
internet használat
játszótér

kávézó
kerékpár útvonal
minigolf

mosás-vasalás
orvosi ellátás
őrzött / zárt parkoló

park / kert
parkoló
pénzváltás

strand / vízpart
strand-röplabda pálya
tenisz

vitorlázás

San Marino Kemping Lakókocsik : Részletes térkép

San Marino Kemping Lakókocsik : Érdeklődés

Név
E-mail
Tervezett érkezés
Tervezett elutazás
Felnőtt vendégek száma
Gyermekek száma és kora
Egyéb kérések, kérdések. FIGYELEM ! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
FIGYELEM! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
kötelező kitölteni!

San Marino Kemping Lakókocsik : Foglalás

Név
Cégnév
Cím
Telefon
Fax
E-mail
Tervezett érkezés
Tervezett elutazás
Felnőtt vendégek száma
Gyermekek száma és kora
Egyéb kérések, kérdések. FIGYELEM ! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
FIGYELEM! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
kötelező kitölteni!

San Marino Kemping Lakókocsik : Árlista


kategóriák / időszakok
További szállások