Új lakosztály a galyatetői Hunguest-házban

Új lakosztály a galyatetői Hunguest-házban

A Hunguest Grandhotel Galyában ősszel elkészült és december 16-án ünnepélyesen is felavatott új, légkondicionált, erkélyes, 260 négyzetméteres konferenciaterem a legkorszerűbb technikai felszereltséggel rendelkezik (érintőképernyős vezérlőpult, beépített projektorok, hangfelvételi lehetőség, DVD-lejátszó, internet-csatlakozás, automata árnyékolás). Az új Szonáta teremmel akár háromszáz fős céges rendezvények, konferenciák, esküvők is lebonyolíthatók – mondta el az avatást követő háznéző során Vincze József, a szálloda igazgatója.
A beruházás a 129 szobás ház kapacitáskihasználtságának kiegyensúlyozásához is hozzájárul majd, a nagyobb létszámú, szállásigénnyel is járó rendezvények befogadása révén. Mindettől közel tízszázalékos árbevétel többletet várnak, árulta el az igazgató.
A konferenciaterem építésével egyidőben egy új, két hálószobás, kandallós nappalival rendelkező lakosztállyal is bővült a szálloda. Az építkezés során egy szobát meg kellett szüntetni, így a lakóegységek száma nem változott a hotelben.

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

IDE kattintva tekintheti meg a Hunguest Grandhotel Galya**** bemutatkozását

további hírek

2009-12-17 12:40:27