Horse Evolution Show - Szombathely

Horse Evolution Show - Szombathely

2009.12.05. 15:00
Szombathely
Savaria Arena


Horse Evolution Show - Richter Flórián bemutatója

Ember és ló között kifejlődött tökéletes harmónia bemutatása. A lovak evolúciója folyamán kifejlődött mai állapotuk, több száz éves idomítási hagyományok, kreatív, modern koreográfia, legújabb technológiák ötvözése. Mindenidők legjobb lovas akrobatái alkotják ezt a lovas szenzációt.

2*50 perces akciódús és érzelemteli műsor, mely egy 1200 m2-es lenyűgöző, impozáns díszletekkel töltött arénában játszódik. A műsorban 36 ló, 20 lovas, 10 táncos, lovas akrobaták, légtornászok és technikusok vesznek részt.
A lovak, mint bázis alaptudást a szabadidomítást, díjlovaglást, szinkronlovaglást, sztepp táncot illetve a magyar specialitásként ismert általában a magyar pusztán látható postafogat reportoárt mutatják be, ami ezúttal 12 lóval, lovas akrobatikával, légtornászokat felvontató lovakkal „capo” ugrásokkal és snowboardosokat vontató lovakkal kerül bemutatásra. A világon először látható a 800 kg súlyú katapult, amit a lovak feszítenek le, amiből az akrobaták 14 méterre repülnek fel a levegőbe.
Mindez egy fantasztikus koreográfival ötvözve kápráztatja el a kedves közönséget.

Szakemberek szerint, ez mindenidők legszebb és leglátványosabb lovas show-ja. A műsort egy óriási kivetítőn is végig követhetik. Legmodernebb lézeres fénytechnika és a nagykoncerteken megszokott hangtechnika kíséri a műsort.
Az 1200 m2 aréna alján, Svédországból importált 5cm vastag légpárnás gumiszőnyeg fekszik, amit 15-20cm vastag kb. 140 tonna speciális földvegyület fed.

Aki, ezt a műsort megnézi, az bárhol és bármikor élete folyamán találkozik lóval teljesen másként fog rá tekinteni.

Forrás: Kulturinfo

Szálláshelyek Szombathelyen

további hírek

2009-11-19 16:06:17