Az első Magyar Termék Nagydíjas szálloda

Az első Magyar Termék Nagydíjas szálloda

Budapest, 2009. szeptember 3. - A hévízi NaturMed Hotel Carbona**** superior elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitűntető címet.

A Parlamentben tegnap (2009. szeptember 2-án) átadott elismerést a szálloda gyógy- és wellness szolgáltatási rendszere érdemelte ki „Az egészség művészete” pályázatával. A NaturMed Hotel Carbona**** superior az első szálloda, mely Magyar Termék Nagydíjat nyert, az idén először meghirdetett turizmus kategóriában. Dr. Lukács Ferenc a szálloda vezérigazgatója elmondta, hogy a díj elnyerésének és a szálloda sikerének a titka a szolgáltatások állandó és következetes fejlesztésében rejlik:

Innováció és fejlesztés

A Magyarország első akkreditált gyógy- és wellness szállodájaként is ismert Carbona élen jár az újításokban, folyamatosan a legújabb és legkorszerűbb szolgáltatásokat kínálja. Az egyik legfrissebb újítás, a hazánkban elsőként itt bevezetett "Háztól házig” szolgáltatás, melynek keretében egyelőre a Budapest és környéki vendégek számára díjmenetes transzfert biztosít a szálloda. De itt kapta a nevét „Klímareuma” névre keresztelt betegség is.

A magyar tulajdonú Carbona az elmúlt években több mint 5 milliárd forint értékű fejlesztést valósított meg, amelynek leglátványosabb eleme az 1000 négyzetméter felületű fürdőkomplexum és a gyógyászati-wellness részleg.

Igazi kincs: a világ egyik legerősebb gyógyhatású gyógyvize

A szálloda a közvetlen szomszédságában lévő forrásból kapja a világ egyik legerősebb gyógyhatású vizét, a hévízi gyógyvizet, amelyre izületi és reumás betegségek eredményes kezelése és megelőzése épült. Az elsősorban reumatikus és izületi problémák kezelése szakorvosi felügyelet mellett történik. A kezelő és fürdő helyiségek kialakításánál külön figyelmet fordítottak arra, hogy a gyógy- és élménymedencék ne zavarják egymást, a teljes értékű pihenés és wellness élmény érdekében.

Impozáns wellness kínálat

A Carbonában található Magyarország egyik legszélesebb wellness kínálata, mely 2004. óta minden évben elnyerte „Az év wellness szállodája” kitüntető címet. A folyamatosan bővülő impozáns kínálatban több, mint húsz fajta masszázs, mintegy tíz kényeztető fürdő, keleti mozgásterápiák és meditációs programok, Thalasso terápiás kezelések, szépészeti szolgáltatások, valamint léböjt-, salaktalanító- és fogyasztó kúrák szerepelnek.

Mindent a vendégért

A Carbona legfontosabb alapelve a kimagasló vendégközpontúság, amit a visszatérő vendégek kiugróan magas aránya és a több alkalommal elnyert közönségdíjak is igazolnak. Számos híresség pihen itt: rendszeres vendég például Mádl Ferenc, Szinetár Dóra és Hámori Ildikó is. A szálloda egyik különlegessége a díjnyertes szakácsokkal dolgozó konyha. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a magyar, nemzetközi, vegetáriánus, diétás és reformételeket kínáló konyha ételválasztéka gazdag és ízletes legyen, mert úgy tartják, „nem csak a férfiak, de a vendég szívéhez is a hasán keresztül vezet az út”.


Kivételes adottságok

A Carbona kivételes adottságokkal rendelkezik, minden adott a vendégek pihenéséhez: a szálloda kényelmes és tágas, ha minden szoba foglalt, akkor sincs zsúfoltság. A szálloda Hévíz központjában, hatalmas arborétumszerű kert tövében, idilli környezetben fekszik. Könnyen megközelíthető, Budapestről autópályán már másfél óra alatt elérhető.

A díj kiállításra kerül

A díj elnyeréséhez magas kritériumokat kellett teljesíteni, a pályázat elkészítése hónapokat vett igénybe, melynek értékelése több fordulóban történt. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy elnyertük a Magyar Termék Nagydíjat. Örömünket szeretnénk megosztani minden vendégünkkel, ezért a díj a szálloda halljában kerül kiállításra, és azt tervezzük, hogy egy új, „Nagydíjas” szolgáltatáscsomagot hozunk létre.– mondta Dr. Lukács Ferenc vezérigazgató.

további hírek

2009-09-09 16:16:55