Budapesti Pálinka Fesztivál 2009

Budapesti Pálinka Fesztivál 2009

2009.05.07. - 2009.05.10.
Budapest
Városháza Park


A Budapesti Pálinkafesztivál a főváros egyik kiemelkedő gasztronómiai eseménye, ahol negyedik éve több mint 300 féle gyümölcspárlatot kóstolhatnak meg a pálinka kedvelői, akik személyesen a pálinkafőző mesterektől tanulhatják meg a pálinka készítésének rejtelmeit, illetve a fogyasztásának metódusait. A hamisítatlan belvárosi hangulat, az igényes zenei programok és az ínycsiklandó ételkülönlegességek teszik vonzó gasztronómiai eseménnyé a Budapesti Pálinkafesztivált.

A kiállítók az ország minden területéről érkező pálinkafőzdék képviselői. A kiváló italok mellé pedig hazai füstölt kolbászok, sajtkülönlegességek, helyben sütött pékáruk, valamint grill ételek kerülnek az asztalra.

A kiváló italok és ételek mellett jeles hazai zenészek lépnek majd színpadra. Az autentikus népzene mellett, melyet csütörtöki napon Sebestyén Márta képvisel majd, hallható lesz még modern felfogásban is népzene ( Folk Error), a világzene képviseletében: Fabula Rasa, Besh’odrom, Kerekes Band, Bognár Szilvi. A mai modern zenei vonalat az Anselmo Crew, Eric Sumo Band, Parno Graszt, Takáts Eszter, Maszkura és a Tücsökraj, valamint Roy képviseli majd.

Hírforrás: Kulturinfo

IDE kattintva böngészhet budapesti szálláshelyek között

további hírek

2009-02-09 14:15:17