HÓ-SHOW és Spa & Wellness 2008

HÓ-SHOW és Spa & Wellness 2008 Ha a havas sportok szerelmese vagy, akkor ott a helyed november 6. és 9. között a megújult HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a 18. HÓ-SHOW-n, az egyetlen téli sportokról szóló kiállításon!
Tudod például melyek az idei síszezon legtrendibb cuccai és technikai vívmányai? Ez is kiderül, ha ellátogatsz a show-ra.

Az idei HÓ-SHOW számos újdonságot tartogat számodra. A Trend Szigeten megismerkedhetsz a legújabb sífelszerelésekkel, síruhákkal és kiegészítőkkel, melyek egyenesen a gyárból érkeznek. Mozizhatsz is, mintha csak élőben élveznéd a sírégiók és -központok nyújtotta kényelmet. A Síoktatók Magyarországi Szövetsége, a Magyar Síszövetség és a Síakadémia olyan részletekről számolnak be, mint sípálya- és síszerviz-ismeretek, baleset-megelőzés vagy síbiztosítás. A Magyar Szigeten bemutatkozik a TOP 5 hazai sípálya, azaz Bánkút, Eplény, Kékestető, Mátraszentistván és Visegrád. Az ingyenes slide- és tubingpályán, azaz a műanyag sí- és snowboard lesiklópályán a gyakorlatban is kipróbálhatod magad. Mindezt még izgalmasabbá teszi a HÓ-SHOW új otthona, a G pavilon, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont vadonatúj és modern létesítménye. A kicsik sem unatkoznak majd, több interaktív program is várja őket, a gyermekmegőrző pedig a szülők felhőtlen kikapcsolódásához járul hozzá. És ha mindez nem lenne elegendő, akkor XAFT-olhatsz is. Hogy még nem ismered ezt a kifejezést?! Sebaj, megijedni nem kell, hiszen csak a 6. X Alternatív Film Találkozóról van szó. Különleges sportokról, mozgásokról szóló anyagokat, versenybeszámolókat és roadfilmeket nézhetsz meg a kiállítás teljes ideje alatt, a legjobb alkotások pedig döntőbe jutnak. A finálénak november 9-én este, a Ruttkai Éva Színház ad otthont.

Egyidejűleg belekóstolhatsz a wellness világába is, ha érdeklődsz aziránt, hogyan élhetnéd egészségesebben az életed, továbbá a telekommunikáció rejtelmeibe, hiszen ugyanebben az időpontban, ugyanezen a helyszínen zajlik a SPA&WELLNESS és MobilShow-INFOmarket kiállítás is. A belépőjegy valamennyi rendezvényre érvényes! A SPA&WELLNESS-en a kínálat középpontjában a wellness szállodák állnak. Az ingyenes wellness-, fitness és szépségszalonban felfrissítheted fáradt csontjaid vagy kényeztetheted túlpörgetett lelked. Az Activlab Egészség Szigeten az egészséges életmód kulisszatitkaiba is beavatnak mindenkit: lesz életmód-tanácsadás, de személyi edzőkre, egészségügyi szűrésekre, új fitness- és kozmetikai termékekre is számíthatsz. November 8-án ne hagyd otthon a sportfelszerelésed se, hiszen a legnépszerűbb hazai és külföldi aerobic és fitness prezenterekkel edzhetsz együtt a Kellogg's - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness Napon. November 9-én pedig a bajnokokat és versenyszámaikat is megismerheted, hiszen nagyszabású megmérettetésre kerül sor a Biotech USA IFBB Euro Elite Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupán.

Várunk tehát az idei színes, pörgős, extrém bulin, ahol adni és venni is lehet, sztárokkal találkozni vagy éppenséggel a közönségjátékon nyerni, a belépőjegy ára pedig nem változott, mi több levásárolható a vásáron. A belépőjegy levásárlás feltételeiről a honlapon és a helyszínen tájékozódhatsz.

További információk:

további hírek

2008-10-31 16:27:50