a Hunguest Hotel Répce Gold**** első születésnapja

 a Hunguest Hotel Répce Gold****   első születésnapja 2005. augusztus 01-én (hétfőn) ünnepelte első születésnapját a Hunguest Hotel Répce Gold**** , Bükfürdőn

A Répce Gold halljában Dr Szita Miklósné igazgatónő köszöntőjét követően személyesen mutatta be a méltán 4 csillagos gyógy és wellness szállodát a meghívott közönségnek.
A szállodai körsétát követően a meghívottak és a szálloda vendégei is színes programokon vehettek részt.
Déltől a kertben cigányzene mellett gulyásparti várta a vendégeket lángos sütéssel, sörözéssel, gyerekeknek fagyizással.
Ezzel egyidőben a klasszikus éttermi vendéglátás kedvelőit a szálloda éttermében gazdag, hideg-meleg svédasztalos ebéd várta.
A jóllakott vendégek Lajsz András koktél király látványos show keretében kevert italkülönlegességei mellett ejtőzhettek a lobby bárban. A délutáni divatbemutató a fürdőruha különlegességekkel az urak mellet sok hölgy vendéget is a grill kertbe csalogatott.
Jól szórakoztak a gyerekek is a GOLD OVI-ban: papírsárkány készítés és eregetés, gyöngyfűzés, és a sportolás szerelmesei próbára tehették tudásukat a parkban: kosárradobó, kapura rúgó verseny...
A Répce Gold**** 1.születésnapja elegáns büfé vacsorával zárult az ünnepi díszben pompázó étteremben, ahol a Chef által személyesen szervírozott csülöknek éppúgy nem lehetett ellenállni, mint a vendég előtt frissen grillezett zöldséges borjú nyársaknak, vagy az ugyancsak a vendég előtt és kívánsága szerint készülő palacsintáknak.
A vacsorát követően hangulatos zene és az igazgatónő köszöntője mellett szervírozták a HATALMAS SZÜLETÉSNAPI TORTÁT. (képünkön) Hmmm! A csokis-marcipános különlegesség sokak kedvencévé válhatott ezen az estén.
A desszert után Kovács Kati táncdalénekes idézett fel kedves, ismert slágereket és a közönséget meghökkentő produkciója keretében egymás után idézte fel szinte eredetiben Honthy Hanna, majd Louis Armstrong hangjait. Maksa Zoltán humorista tovább fokozta a vendégeket hangulatát, akik a Galaxy tánczenekar zenéjére táncolhattak hajnalig.

Az immáron 1 éves Hunguest Hotel Répce Gold**** és a szomszédos Hunguest Hotel Répce*** egész évben sok szeretettel várja a pihenni vágyókat Bükfürdőn!

Az alábbi linkekre kattintva további érdekes részleteket ismerhet meg mindkét szállodáról:

Hunguest Hotel Répce***: http://www.reise.info.hu/hg-hotel-repce
Hunguest Hotel Répce Gold****: http://www.reise.info.hu/hg-hotel-repce-gold

Hunguest Hotel Répce Gold ****

további hírek

2005-08-03 12:35:01