„Bolondos “ hétvége júniusban a röjtökmuzsaji Szidónia Wellness Kastélyszállodában

„Bolondos “ hétvége júniusban a röjtökmuzsaji Szidónia Wellness Kastélyszállodában Fejezze be egyszer a hétvégét korábban és kezdje a hetet egyszer egy picit később. "Bolonduljon" meg Ön is egy kicsit, hosszabbítsa meg a hétvégéit és élvezze a Szidóniában töltött napokat!

Hagyja a gondjait otthon és kényeztesse magát az álomszép exkluzív kastélyszállodában a Nyugat Magyarországi régióban, Soprontól 20 km-re.

Áraink a kastély főépületében: 85 Euro/éj


*b*„Two for one“*/b* ajánlatunk: Jöjjön el Röjtökmuzsajra és partnerét most mi látjuk vendégül.

Partnere a mi vendégünk.

Gyermekek 10 éves korig a szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén ingyenes

Ajánlatunk 2 fő részére minimum 3 éjszakára történő foglalás esetén az alábbi időpontokban érvényes: 2005. június 09. -15., június 17 -20.és június 22 -27.

„Two for one“ ajánlatunk az alábbi szolgáltatásokra vonatkozik:
Elhelyezés kétágyas szobában gazdag büféreggelivel, üdvözlő ital, a Szidónia Fürdőház korlátlan használata (uszoda, pezsgőfürdő, finn- és bio szauna, aromaterápiás gőzfürdő, Kneipp - rondella, élményzuhany, kerámiaágy, teabár) és az adók.

Félpanzió: 20 Euro / fő

Szidónia Vitál szolgáltatások - masszázs, kozmetika, pedikűr, manikűr- igénybevétele esetén előzetes időpont-egyeztetés ajánlott.

Programlehetőségeket ajánlunk a kastélyban és a közelben például:kerékpározás, golf, lovaglás, kőszegi illetve soproni városlátogatás, vagy a Fertő Hanság Nemzeti Park megtekintése (szürkemarha, madármegfigyelés )

Ne feledje hogy a foglalási kód: bolondos hétvége

Ajánlatunk a szálloda töltöttségének függvényében vehető igénybe. Fizetéskor az aznapi érvényes valutaárfolyamot alkalmazzuk.

Szívélyes üdvözlettel gyönyörű kastélyunkból
Szidónia Team

További információt itt olvashat a kastélyszállodáról:

Szidónia Kastélyszálloda

további hírek

2005-06-06 10:41:42