Áprilisban nyílik a Hotel Fagus**** * - Sopronban

 Áprilisban nyílik a Hotel Fagus**** *  - Sopronban Bódvai Ildikó - KISALFÖLD:

Alig másfél hónap múlva megnyitják Sopron legújabb szállodáját, a 147 szobás, négy- és ötcsillagos Hotel Fagust. http://www.reise.info.hu/fagus-hotel
A beruházás 2003 októberében kezdődött, 3,5 milliárd forintba kerül és hatvan új munkahelyet teremt.
Még javában tartanak a belsőépítészeti munkák Sopron legújabb szállodájában, de a kivitelezők ígérik, április 15-re minden elkészül. Az új szálloda az Ojtozi fasoron várja majd a vendégeket.

Avrouskine Uri szállodaigazgató úgy fogalmaz: ez a gyönyörű város igazán megérdemel egy ilyen nagyszerű szállodát.
A Szekeres László soproni üzletember tulajdonában lévő Total

Invest Kft. részben saját erőből, részben bankhitelből finanszírozza az építési munkákat, amelyek 2003 októberében kezdődtek. A hétszintes szállodában 131 szoba, két elnöki, egy gyerek- és tíz luxuslakosztály, valamint két mozgássérülteknek kialakított szoba lesz. A tizenkétezer négyzetméteres terület tíz százalékát építik be, az arborétum jellegű park szabadtéri programok, például esküvők, születésnapok rendezésére is alkalmas. A szállodához kétszintes mélygarázs és hatvan kocsi befogadására alkalmas felszíni parkoló tartozik.
A hatvanfős személyzet egy részét már felvették, de még vannak területek, ahová várnak jelentkezőket. Az igazgató úgy fogalmaz: – Jó szakembereket keresünk, akiket megfizetünk, de cserébe sokat követelünk. Mivel négy- és ötcsillagos szolgáltatásokat kínálunk vendégeinknek, ehhez hatékonyságra és profi személyzetre van szükség. Számítunk azokra a szállodai és vendéglátós szakemberekre, akik eddig Ausztriában dolgoztak, de megunták az ingázást és itthon szeretnének hasonlóan jól keresni.
– Alapvetően a konferenciaturizmusra építünk, és színvonalas wellness szolgáltatásokat nyújtunk – avat be terveikbe Avrouskine Uri, aki családjával mindössze egy éve él Magyarországon, mégis ragyogóan beszéli nyelvünket. – Elképzeléseink szerint hét közben a konferenciák, hétvégeken a családi üdülések dominálnak majd. A város legszebb wellnessközpontját készítjük el a szállodánkban. Kilencszáz négyzetméteren szinte minden szolgáltatást megtalálnak a szállóvendégeink és a soproniak, ami a szépséghez és az egészséghez kapcsolható. Lesz fedett uszoda, gyermekmedence, két jakuzzi, tornaterem, squash-pálya és vitaminbár. Természetesen az erdőre nyíló, különleges hangulatú éttermünkbe is várjuk az itt élőket.
Az igazgató szeretné, ha a szálloda igényes klubként is működne, ahol a kikapcsolódni vágyó soproniak is tartalmasan tölthetik el szabadidejüket.

Izraelből Sopronba

A Hotel Fagus igazgatója, Avrouskine Uri (34) tíz évig dolgozott a Hyatt International szállodalánc alkalmazásában Jeruzsálemben és a Holt-tengernél, majd Németországban és az USA-ban értékesített Hyatt-szállodákat. Feleségével, hatéves lányával, valamint két és fél éves fiával tavaly januárban költözött Sopronba.

Bővebb információk a Hotel Fagusról az alábbi linkre katintva:


Hotel Fagus **** *

további hírek

2005-03-01 11:47:45