„Magic Movements“ - exkluzív program leendő anyáknak a burgenlandi Sonnentherme-ben

„Magic Movements“ - exkluzív program leendő anyáknak a burgenlandi Sonnentherme-ben „Kismamák” a központi témája egy innovatív, speciális ajánlatának

A „Magic Movements” programmal feltárul a várandós anyukák számára egy új világ: a test, szellem és lélek kényeztetése kerül előtérbe. A Sonnenpark hotel vendégei mellett a különböző programokat az egy napra Magyarországról érkező fürdővendégek is igénybe vehetik. A “Blue Room” az egyedülálló Alpha-Relax pihenőággyal a mélyellazulás csodás pillanatait tárja fel a kismamáknak. A férfiak közben a "Body&Soul" részén lazíthatnak a hatalmas, korszerû szaunavilágban (gõzfürdõ, az aromagõzfürdõ illatanyagokkal, a bioszauna, a gyógyfüves, a finn szauna és két finn kültéri szaunával).

(Eisenstadt, Burgenland, 2005 január 28.) - Anyáknak és gyermekeiknek még a születés előtt a legjobb lehetőséget és körülményeket biztosítani - a „Magic Movements” intenciója. Ezt követve a burgenlandi Sonnentherme új dimenziókat tár fel: prenatális zene, „Alpha-mélyellazulás”, a víz - mint jótékony hatású elem, tanácsadás, kozmetikai kezelések, masszázs. Szakértők - szülésznők, nőgyógyászok, szoptatási tanácsadók, művészek és hangzástervezők - közreműködésével tökéletesítették a programot.

„Magic Movements” - A kényeztető ajánlat leendő anyáknak:
A gyermek születése előtt mégegyszer kikapcsolódni, ellazulni:
szülésznők, szakorvosok, és szoptatási tanácsadók által a terhes anyukák egy átfogó vízi gimnasztika, mozgás-, relaxációs-és kozmetikai kényeztető programban vehetnek részt. Különböző hasznos szaktanáccsal egészül ki a csomag a Sonnenpark hotel ajánlatában: félpanziós ellátás, fürdőbelépő, a „Silent Dome” és a Szaunavilág használatával.
Időpontok a foglaláshoz: 2005.01.31.-02.03., 03.06-03.11., 04.03.- 04.08., 05.08.-05.13., 06.05.-06.10., 07.03-07.08., 08.07-08.12., 09.11.-09.16., 10.09.-10.14., 11.06.-11.11., 12.04.-12.09.

4 napos csomagajánlat ( 3 éjszaka ) 495,-- Eurótól a leendő maminak, egyágyas felár nélkül
6 napos csomagajánlat ( 5 éjszaka ) 795,-- Eurótól a leendő maminak, egyágyas felár nélkül


Magic Movements“ - a Sonnentherme látogatói számára is
A hotel vendégei mellett a különböző programokat az egy napra érkező fürdővendégek is igénybe vehetik, mint például:
- szoptatási tanácsadó a leendő- és szoptató anyukáknak Barbara Grabherr-Ebner vezetésével.
- “Blue Room” az egyedülálló Alpha-Relax pihenőággyal, mely a mélyellazulás csodás pillanatait tárja fel a kismamáknak.

„Blue Room” és Alpha-pihenőágy - kizárólag terheseknek
Anya és gyermek (az anyaméhben) teljes ellazulásához vezető út megnyitása a célja a „Blue Room”-nak, a Sonnenpark hotelben. Abban a tudatban, hogy milyen közvetlen és közvetett környezeti behatások érik a magzatot, alkottak egy helyet, ahol a várandós anyák kiváltképp jól és védve érzik magukat. A helyiség középpontja az „Alpha-pihenőágy”. Itt a kismama kényelmesen és zavartalanul fekszik, védve egy „érzéki gubóban”és egy „utazást tesz a belső felé”. A hangzás érzékelése - rezgéssel és a meleggel együttesen - vezeti a látszólagos súlytalanság és totális mélyellazulás állapotába.Ezek az élmények közvetlenül érintik az anyaméhet: pozitív pszicho-és fiziológiai hatások befolyásolják a születendő gyermeket. A „Blue Room” az Alpha-pihenőággyal a kismamák rendelkezésére áll - jegyeztethető egyedi használat ( Időtartam: kb.20 perc, ára: 21,--Euro ), vagy a Sonnenpark hotel speciális csomagajánlata - leendő anyáknak - keretében. A Blue Room és az Alpha-pihenőágy, a Sonnentherme és a Bécsi Érzékeléskutatási Intézet ( vezetés: Sha úr ) együttműködésének keretein belül jöttek létre.http://www.reise.info.hu/sonnentherme

további hírek

2005-01-31 12:02:13