Mediterrano - Borvacsora a villányi Tiffán Pincészettel

Mediterrano - Borvacsora a villányi Tiffán Pincészettel *b*Tisztelt Hölgyem/Uram!*/b*

Örömmel tájékoztatom, hogy a hosszú nyári pihenés után folytatjuk borvacsora-sorozatunkat. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a Mediterrano Sopron Il Grande éttermének neves hazai borászokat, történelmi borvidékeket bemutató, soron következő rendezvényét:

*b*Borvacsora a villányi Tiffán Pincészettel*/b*

2004. október 15-én, pénteken 19.00 órától

A Tiffán családban a bor tisztelete és szeretete, a bortermelés 'tudománya' családi örökségként hagyományozódott apáról fiúra generációkon keresztül. Borvacsoránkon Tiffán Ede fia, Tiffán Zsolt személyesen mutatja be kedves vendégeinknek borászatukat és kitűnő boraikat.
Szőlőültetvényeik a villányi borvidék legjobb fekvésű dűlőiben találhatók. Szakmai múltjuknak, valamint boruk minőségének köszönhetően az egyik legnagyobb tekintéllyel rendelkező borász család Villányban. Az édesapa, Tiffán Ede alapító tagja, 2000-tol pedig alelnöke a Magyar Bor Akadémiának, valamint alapító tiszteletbeli elnöke a Pannon Bormíves Céhnek. Munkássága elismeréseként 1999-ben a Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetésben részesült.

A kitűnő borokat különleges menüsorral párosítjuk, így ez a rendezvényünk reményeink szerint egy feledhetetlen élményt nyújt a Mediterrano vendégeinek.

*b*Menü*/b*

Aperitif
Villányi Olaszrizling 2003

I.
Kacsamell carpaccio borsban hempergetve, friss salátákkal
Jammertál cuvée 2002

II.
Mogyorós jérce Orientál metélttel
Erdei gombás borjúrizottó borjúszósszal
Pinot Noir 2002

III.
Vajastésztában sütött sertés szűzpecsenye zöld spárgával
Juhtúrós bélszín kapros paprikamártással grízes burgonyatalpon
Cabernet Sauvignon 2000

IV.
Sajt parádé szőlővel és grissini pálcákkal
Cuvée Carissimae 2002

A borvacsora ára: 4900,-Ft/fő

Vacsora tálalása: 19.00 órakor


Ezen az estén a hölgyeknek is szeretnénk kedveskedni, ezért borvacsoránkat kiegészítjük egy divatbemutatóval is. Bemutatjuk a Kendoff & Gál legújabb szőrme kollekcióját.

Asztalfoglalási szándékát kérem, legkésőbb október 12-ig jelezze az alábbi címen található Érdeklődés/Foglalás gombra kattintva:
http://www.reise.info.hu/mediterrano

további hírek

2004-10-08 12:48:00