Villásreggelitõl a gálavacsoráig

Villásreggelitõl a gálavacsoráig KÖNYVAJÁNLÓ

Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán új könyve
Villásreggelitõl a gálavacsoráig
Az igényes vendéglátók kézikönyve

- SZÁMOS RENDSZEREZÕ TÁBLÁZAT
- RENDEZVÉNYLEXIKON
- 19 RENDEZVÉNYTÍPUS
- 80 OLDAL GYAKORLATI MELLÉKLET
- 350 ÁBRA, 32 SZÍNES LAP
- 600 OLDAL TERJEDELEM

ELÕSZÓ

Amikor, több mint egy évvel ezelõtt megkeresett e kötet két szerzõje támogatásomat kérve, magam sem gondoltam, hogy vállalkozásuk ily sikerrel jár.
Szívesen támogattam õket elképzelésükben, hiszen a gasztronómia olyan területét - a vendéglátó rendezvényeket - kívánták feldolgozni, amely hihetetlenül fontossá vált napjainkra, és amelynek sajnos az iskolai tankönyvek is csak epizódszerepet szánnak.
Elolvasva a mûvet tanúsíthatom, alapos és lelkiismeretes munkát végzett a szerzõpáros. A több évtizedes szakmai gyakorlat és oktatói múlt érzõdik a mûvükön.
Bizton állíthatom, ehhez fogható összefoglaló, színvonalas kivitelû mû még nem készült ebben a témában.
A témaválasztásnak a hiánypótláson kívül aktualitást ad a társas összejövetelek térhódítása, ugyanakkor az üzleten belüli és kívüli rendezvények, a partiszerviz-cégek soha nem tapasztalt felvirágzása.
A gasztronómia területén közös érdekünk a vendégek, megrendelõk mindenkori elégedettsége. Ehhez szükség van a legmagasabb színvonalú szaktudásra, amit csak korszerû ismereteket tartalmazó könyvekkel lehet elérni.
A vendéglátás iránti állandóan változó igények indokolják a gasztronómia egy-egy szakterületén bekövetkezõ változások legalább öt évenkénti rögzítését. Szeretném bátorítani a többi kiváló kollégámat, fogjanak tollat és vessék papírra ismereteiket, tapasztalataikat, így szolgálva legjobban szakmánk és a magyar vendéglátás érdekeit.
Bízom benne, Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán könyve elnyeri az Önök tetszését is, s haszonnal forgatják a szakma mûvelõi, tanulói és érdeklõdõ vendégei.

Petõ István elnök
Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség

További részletekért kattintson ide

további hírek

2004-10-04 11:53:37