„Burgenland vár rád“:

„Burgenland vár rád“: A burgenlandi reklámoffenzíva
folytatása Magyarországon

„Burgenland vár rád“: Célirányos tevékenységek a magyar piacon

2004 őszén, 170.000 darabos példányszámmal, színes ajánlataival először jelenik meg a Burgenland Tourismus magyar piacra szánt prospektusa. Hogy attraktív, foglalható csomagjainkat magyarországi célcsoportunkkal is megismertethessük, sikerült a magyarországi nyomtatott sajtók kíválóságaival együttműködnünk.


(Eisenstadt/Kismarton, 2004 September 22.) – A projekt a Burgenland Tourismus ez évi magyar-országi kampányának folytatása, mely hivatalosan tavasszal a budapesti sajtótájékoztatóval kez-dődött és az „Őszi levelekkel” fejeződik be. A prospektus az áprilisi villamos reklámakció „Burgen-land vár rád“ szlogenjét hordozza és 170.000 példányszámban jelenik meg. Szeptember 8. és 29. között hét, gondosan kiválasztott napilap, gazdasági- és életmódmagazin mellékleteként juttatjuk el Burgenland színes programpalettáját az olvasókhoz.

„Ez az akció egyik bizonyítéka annak, hogy a Burgenlanddal határos Magyarország jelentős cent-rumain folyamatosan dolgozunk. Ausztria, Németország és Svájc mellett a jövőre nézve Közép- és Kelet-Európa lakosai potenciális vendégeink Burgenlandban“ nyomatékosítja Michaela Resetar idegenforgalmi tartományi tanácsos a Burgenland Tourismus magyarországi reklámoffenzívájának jelentőségét.


Klaus Sommer, B.A.
Burgenland Tourismus

további hírek

2004-09-23 15:18:02