Tavasz Hévízen

Tavasz Hévízen Bár az ablakon kipillantva még havas háztetők és fák látványa tárul elénk, belül már érezzük a tavasz közeledtét. A felhők mögül előbújó napsugár, a madarak csicsergése és a természet ébredése arra késztet, hogy szakadjunk el a szürke hétköznapokból, a zsúfolt városokból és ha csak néhány napra is, tegyünk egy wellness kirándulást, amelynek során teljes harmóniában a természettel testileg és lelkileg mi is feltöltődünk, újjászületünk.

Mindezt megtehetjük Hévízen a Hotel Európa Fit****superior szállodában, ahol a szolgáltatások színes kavalkádja várja a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat.
Az aktív pihenésre vágyók számára szálloda fürdőrészlege nyújt határtalan lehetőségeket. Kezdjük talán a napot egy kis úszással a keri medencében, majd folytassuk vízi gimnasztikával, amelyet szakképzett kollégáink vezetnek. Akinek kedve van, megmártózhat az élményfürdőben, pihenhet a pezsgőfürdő medencében, illetve szaunázhat is. A szaunázás különösen jót tesz a téli-tavaszi évszakfordulón, hiszen edzésbe hozza vérkeringésünket és hatékony a meghűlések ellen is. Persze aki nem kedveli a vizet sem jött hiába, mert beugorhat fittness termünkbe, részt vehet szervezett túráinkon, illetve kipróbálhatja a kínai kultúrkörből eredő Chi Kung gyakorlatokat, amely segítségével energia rendszerét töltheti fel.
Amennyiben nem aktív pihenésre vágyunk, akkor a szálloda Gyöngy Szépségintézetében vagy gyógycentrumában relaxáló, regeneráló masszázsok, méregtelenítő testkezelések, pakolások, aromaterápiák közül is választhatunk.

Wellness kirándulásunkban a szép és nyugodt környezet, a különböző kezelések és programok, a barátságos, meleg színekkel kialakított szobák mellett a táplálkozásnak is fontos szerepe van. Na nem kell rögtön a diétára gondolnunk. Az étterem büféasztalán a hagyományos és nemzetközi ízek is megtalálhatók. Aki azonban a helyes táplálkozást szeretné elsajátítani, a szálloda szakembereitől kaphat segítséget étrendje kialakításában és gyümölcsök, gyümölcslevek, saláták, zöldséges, kímélő és vegetáriánus ételek sokaságából válogathat.

Hotel Europa Fit

további hírek

2004-03-12 15:06:12