„Matrica” Múzeum, Régészeti Park és a SZAK- Stúdió kortárs képzőművészeti kiállítása

„Matrica” Múzeum, Régészeti Park és a SZAK- Stúdió kortárs képzőművészeti kiállítása Tisztelt Hölgyem/Uram!

A SUZUKI HÁZ GALÉRIA (Hungarocar 2000 Rt.) tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves Családját, valamint érdeklődő Barátait

A százhalombattai „Matrica” Múzeum, Régészeti Park és a
SZAK- Stúdió kortárs képzőművészeti
kiállításának megnyitójára.

Időpont: 2004. március 4. csütörtök, 18 óra.
Helyszín: SUZUKI HÁZ GALÉRIA.
A kiállítást megnyitja: P. Szabó Ernő művészettörténész, újságíró.
A kiállítást rendezte: Lakatosné Pammer Gabriella - Dobos Ágnes („Matrica” Múzeum),
László Bandy képzőművész (SZAK-Stúdió).

A kiállítás megtekinthető: 2004. március 30-ig,
hétköznapokon 10-18 óráig, hétvégenként 9-12 óráig.


SAJTÓANYAG

A Suzuki Ház Galériában 2OO4. március 4 -én, csütörtökön este hat órakor nyílik a százhalombattai Matrica Múzeum vendégkiállítása, mely a Régészeti Parkot, Magyarország első őskori szabadtéri múzeumát mutatja be. Ízelítőt kapunk a város kortárs művészeinek alkotásaiból. Érdekes találkozás múlttal és jelennel.
Miért jó az, ha egy vidéki város kultúrájáról egy fővárosi autószalon művészeti galériájában kapunk információkat és impressziókat?
Nem szokványos, ha egy üzleti helyszínen múzeumi anyag is megjelenik. Jelen esetben azért irányulhat nagyobb figyelem erre a városra, mert Százhalombatta a múlt értékeinek megőrzésében példaértékű. Kitűnő szakemberek, remek ötletek és megoldások, áldozatkészség kellett ahhoz, hogy az iparváros a kulturális turizmus helyszínévé váljon.

A Suzuki Ház vezetősége igyekszik, hogy az autószalon, „a direkt marketing helyszíne”-ként közelebb hozza az érdeklődőkhöz a művészetet. A kortárs képzőművészet rendszeres bemutatása és felkarolása már hét év óta tart, így Magyarországon az elsők között voltak, akik az értékesítés mellett már erre is gondoltak!

Valójában mindkét fél művészetpártoló, s hogy mit tudnak ebből a találkozásból meríteni, milyen kapcsolatok alakulhatnak a jövőben, az a közös felismeréstől is függ. A közönség azzal segíthet, hogy lelkes és részt vesz az ajánlott programokban.
A kortárs képzőművészeti kiállítás résztvevői a SZAK Stúdió tagjai, Százhalombattán élő, fiatal képzőművészek. A kiállítás rendezője László Bandy képzőművész.
Keressük a kölcsönös előnyöket és a kapcsolódási pontokat, hiszen a művészet új helyszínei: a bemutató termek, a bankok és plázák galériái egyre több érdeklődőt vonzanak. Reméljük, hogy az autószalon és a művészeti galéria vendégei kedvet kapnak arra, hogy ellátogassanak Százhalombattára a szabadtéri múzeum személyes megtekintésére.

A rendezvény támogatói:
Hungarocar 2OOO Rt. Suzuki Ház, IN-GEK 2OOO Kft.,Suzuki Ház - Autósiskola, valamint a százhalombattai” Matrica” Múzeum, Kokoflex Biomatrac Kft., Primőr Kozmetikai Kft., a Betty Barclay parfüm forgalmazója, Megla Rózsa divattervező - Pasztell Stúdió, Gimeskövi Borászat, Personal Tours Utazási Iroda.


Tisztelettel:

Seres Gábor
elnök - vezérigazgató
Zsombók Margit Cecília
galériavezető"Matrica" Múzeum és Régészeti Park - Százhalombatta

további hírek

2004-03-01 08:59:17