VI. GYŐRI TÉLI FESZTIVÁL - 2004 november-december

VI. GYŐRI TÉLI FESZTIVÁL - 2004 november-december Az elmúlt években Győr város életében egyre jelentősebb szerep jutott a kultúrának. Győr fesztivál várossá fejlődött, hiszen egyre több civil és városi szervezésű nagyrendezvénynek ad otthont, szinte minden évszaknak megvan a maga kulturális ajánlója, programsorozata.
Győri Téli Fesztivál, idén még színesebb programokkal, továbbra is karácsonyi hangulatot teremtve kerül megrendezésre. Cél a város polgárainak egyre nagyobb mértékű fesztivállátogató és szerető közönséggé formálása, valamint az idegenforgalmi lehetőségek bővítése a dunántúli régióban, és határainkon túl. Az elmúlt öt évben megrendezett fesztivál programjai nemcsak a győri polgárok tetszését nyerte el, hanem számos külföldi (szlovák és osztrák) utazási iroda érdeklődött a rendezvényekről, melynek eredményeként turista buszok indultak a közeli városokból egy-egy fesztivál program megtekintésére.
A győri téli rendezvény az évek során szintén turisztikai látványossággá növi ki magát, s célpontja lesz a külföldi és belföldi turistáknak egyaránt, valamint közkedvelt karácsonyi eseménnyé válik a győri polgárok körében.
Az esemény egyediségét, profilját a helyszín és a megjelenés alapvetően meghatározza. Ehhez igazodva a Megyeháza előtti téren, és a Baross úton 80 darab alpesi stílusú fa pavilont állítunk fel, melyek megjelenésében, infrastrukturális színvonalában igazodnak a kor minőségi kívánalmaihoz, valamint látványában vendégcsalogató karácsonyi hangulatú helyszínt teremtenek. Az ünnepi várakozáshoz kötődve, az előkészületek szellemében a város lakossága és az idelátogatók egy helyen, jó hangulatban, a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó ajándékokat vásárolhatnak, és kulturális programot láthatnak. A vásár és fesztivál látogatókat minden helyszínen a hidegre felkészült vendéglátósok teával, forralt borral és egyéb finomságokkal várják. A fesztivál emblémájával ellátott bögrékben, remélhetőleg mindenkinek egészségére válik egy forró ital a téli hidegben. Természetesen a bögréket emlékül haza is vihetik a fesztivállátogatók. A város területén a Tourinform irodában lehet a fesztivál belépőjegyes programjaira belépőjegyet venni elővételben.
2004-ben is várjuk rendezvényünkön.

Tourinform Győr

további hírek

2004-02-26 09:12:40