Jótékonysági Mikulás rendezvény Vácott

Jótékonysági Mikulás rendezvény Vácott Rendezvényükre várják a váci és vonzáskörzetében élő, és tanuló általános iskolás, óvodás és bölcsődés gyerekeket és szüleiket. A rendezvény legfőbb célja a karitatív támogatás, amellyel a környezetünkben élő szegény körülmények között lévő családokon és gyermekeiken szeretnénk támogatni, ajándékainkkal hozzájárulni karácsonyi ünnepükhöz.

A rendezvényre a belépés díjmentesen, illetve egy használt játék, kinőtt de még használható ruha, esetleg tartós élelmiszer, egyéb apró ajándék ellenében történik.

A Művelődési Ház aulájában kézműves, kreatív foglalkozások várnak minden diákot, óvodást, a kitelepült Dunakanyar Rádió élő kívánságműsorával szórakoztatja gyermekeket, a Stargate tánciskola pedig a táncot tanulni vágyó kis érdeklődőket várja.

A felnőtteket egy 'Szülőmegőrzővel' várjuk, ahol autós szakmai tanácsadásokkal, előadásokkal, videó-vetítésekkel múlathatják az időt, amíg csemetéjük a gyermekprogramokon vesz részt.

A Művelődési Ház nagytermében 16 órától egy műsorblokkal szeretnénk kedveskedni vendégeinknek. Meghívott vendégünk: a Mikulás. A fellépők között szerepel a november 29-ei Tátika 1-3 helyezettjei, a Stargate Művészképző Tánciskola tagjai, valamint 17 órától a Kozmix együttes szórakoztatja a vendégeket.

Várjuk Önt és Családját december 6-án a Dunakanyar Autócentrum Városi Mikulás Party-ján. Támogassa Ön is a rászorulókat!Kulturinfo

további hírek

2003-11-27 17:47:47