Látogatás a soproni sörgyárban

Látogatás a soproni sörgyárban Betekintés a sörgyártás világába - Látogatás a soproni sörgyárban

Új nevezetességgel gyarapodott Sopron városa. 2002. június eleje óta mindazok, akik a sörrel nemcsak mint vásárlók szeretnének megismerkedni, bepillanthatnak a sörgyártás titkaiba is.

A soproni sörgyárban megnyílt a Sörház, ahol filmvetítés képeiből, illetve a tárlók, vitrinek bemutatóiból a látogatók megismerhetik a sörgyártás alapanyagait, a sörfőzés állomásait. A gyárlátogatás során pedig szakavatott idegenvezető segítségével bepillanthatnak a sörnevelés fortélyaiba, ízelítőt kaphatnak a minőségi sörkészítés sajátosságaiból.

A találkozás mit sem ér kóstoló nélkül! A gyárban látottak után lehetőség nyílik, hogy a Sörházban a vendégek közelebbről is megismerkedjenek a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. által gyártott és forgalmazott specialitásokkal. S ha ízlett a kóstoló, a látogatás emlékére a márkákat kedvelők ajándéktárgyakat: pólót, sapkát, poharat, korsót, sörnyitót, tollat, stb. is vásárolhatnak.

A Sörház munkanapokon 10 és 16 óra között tart nyitva, a Vándor Sándor utca 1. szám alatt. A látogatásra az [email protected] címen lehet jelentkezni.

Várjuk a sörgyártással és sörspecialitásokkal közelebbről is megismerkedni szándékozó vendégeket Sopron új nevezetességében, a Sörházban!

Kulturinfo

további hírek

2003-06-05 09:35:32