A vendégek körében népszerű a Hotel Répce

A vendégek körében népszerű a Hotel Répce A három éve felújított bükfürdői HUNGUEST Hotel Répcéről sok jót lehet hallani. Ezért a szállóba mi is ellátogattunk, s magunk is meggyőződtünk az elismerő vélemények jogosságáról. A virágokkal díszített, hangulatos, szépen berendezett előtérben mosolygó alkalmazottak fogadják a vendégeket. Ugyanez jellemző a szálloda többi helyiségére is. A felújítotás során alakították ki a wellness szigetet, amelyben uszoda, szauna, gőz- és pezsgőfürdő áll rendelkezésre. Kellemes illatot árasztanak a kősziklára csepegtetett illóolajok. A vendégek szívesen használják a kondicionáló gépeket is.
A szobák szépek, tiszták és barátságosak. Ez igaz, mind az alacsonyabb kategóriájú classic, csakúgy a színvonalasabb superior szobákra. Az utóbbiak jellemzője, hogy elegánsabbak a bútorok, jobb minőségűek a textíliák. A kényelmet növeli, hogy a vendégek a megújult gyógyfürdőbe fűtött folyosón keresztül sétálhatnak át. Az étteremben már maguk a falakon látható fotók is étvágygerjesztőek. Itt korrekt berendezés és bőségesen megterített büféasztal várja reggel, délben és este a vendégeket. Az á la carte étkezők válogathatnak a tájjelegű, illetve a nemzetközi elvárásoknak megfelelő étkek közül.
Jó évet zárt a szálloda, tudtuk meg dr. Szita Miklósné igazgatótól. Az idegenforgalomban az egész országban érzékelhető negatív hatások itt nem jelentkeztek, noha vendégeik 85 százaléka Németországból érkezett. Az egész éves erőfeszítés azonban meghozta eredményét, a szállodának sikerült teljesítenie 2002 évi nyereségtervét. Az igazgató elmondta, sokat fáradoztak azon, hogy megmaradjon, illetve a lehetőségek szerint bővüljön a külföldi vendégkör. De még ennél is többet kellett tenniük azért, hogy még több belföldi vendég látogasson el a Hotel Répcébe, élvezve a szálloda vendégszeretetét, valamint a gyógyfürdő kínálta gyógyulási, felfrissülési lehetőségeket. A cégek 2003. január 1-jétől 50 ezer forint értékű üdülési csekket adhatnak dolgozóiknak, természetbeni juttatásként. Ez alapot adhat a belföldi forgalom további növekedésére, bár a HUNGUEST csoport szállodái eddig is kedveltek voltak a belföldi vendégek körében.

VAS NÉPE

további hírek

2003-01-20 13:14:32