Barlang- és Gyógyfürdő - Miskolctapolca

Barlang- és Gyógyfürdő - Miskolctapolca Miskolc legvonzóbb idegenforgalmi attrakciója a miskolctapolcai Termál Barlangfürdő gyógyfürdő lett. Az új neve: Barlang- és Gyógyfürdő.
2002. szeptember 19-én avatták az új fürdőcsarnokot, az ünnepségen Vojtilla László a Miskolci Vízművek Rt. elnök-igazgatója elmondta, hogy bár maga a víz nem gyógyhatású, a fürdőt a gyógyászati ellátás magas színvonala alapán sorolták az országos kategóriába. A nagyközönség 2002. szeptember 20-tól vehette birtokba a szikla és a már meglévő épület közé épített csarnokot. A fürdőzők nagyszerű pihenőhelyeken 'ejtőzhetnek', gyönyörködhetnek a szikláról lezúdúló vízesésben, a galéria részen pedig bár is várja őket.
A természet fedett uszodájában a gyógyhatást a hegy mélyéből fakadó, kellemes hőmérsékletű termálvíz és a tiszta, szennyeződésmentes barlangi klíma garantálja. A folyamatosan bővülő fürdő, nem csak pihenést és gyógyulást, de jó kikapcsolódási lehetőséget is biztosít látogatói számára, dögönyözőivel, egyedülálló barlangi fürdőcsarnokaival. Kertjében nyitott termálvizes medencével várja a napfürdőzésre is vágyó, a gyógyulást és a megújulást kereső vendégeket.
A következő szolgáltatásokkal vár minden kedves vendéget a megújult Barlangfürdő: frissítő masszázs, hydroterápia, iszapkezelés, tangentor, orvosi masszázs, elektroterápia, rheumatológus szakorvosi rendelés, szauna, szolárium, pedikűr.

Tourinform Miskolc

további hírek

2002-09-30 17:08:15