Megnyílt a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. új, budavári információs irodája

Megnyílt a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. új, budavári információs irodája A BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. 2002. április 30-án ünnepélyes keretek között nyitotta meg új turisztikai információs irodáját a Budai Vár turisták által leglátogatottabb helyén, a Mátyás templom közvetlen szomszédságában. Szinte nincs olyan Budapestre látogató turista, aki ne keresné fel a főváros egyik leghíresebb turisztikai központját, a Budai Várat. Ezért nagyon fontos, hogy az ide látogatók a várban is hozzájuthassanak a naprakész információkhoz. Az új iroda, amely a korábbi Tárnok utcai irodát váltja fel, a turisták által könnyebben megközelíthető, frekventáltabb helyen, korszerű környezetben, modern információs felszereltséggel várja a betérőket.
Az iroda szolgáltatásai:
- Az iroda teljes körű turisztikai információval, szálláshely-értékesítéssel, programértékesítéssel, ajándéktárgyak értékesítésével áll az érdeklődők rendelkezésére.
- Az általános információ mellett a Budai Várban működő turisztikai szolgáltatókkal kialakult szoros kapcsolatnak köszönhetően részletes információbázis áll a turisták rendelkezésére a Várban található kikapcsolódási- és programlehetőségekről, múzeumokról, éttermekről, szálláshelyekről stb.
- Újdonságnak számít az ún. világörökségi információ is, hiszen az irodába látogató turisták részletes felvilágosítást, és ingyenes kiadványokat kapnak a magyarországi Világörökségi helyszínekről.

A Budavári Tourinform iroda elérhetősége: telefon: 488-0453, e-mail: [email protected]
Irodavezető: Bácsi József.
További információ:
Futár Veronika - információs irodák vezetője
Tel: 266-0479
[email protected]

http://www.budapestinfo.hu

további hírek

2002-07-19 09:22:23