Time for Wine: bemutatkoznak a kis pincészetek

Time for Wine: bemutatkoznak a kis pincészetek

A Time for Wine nem egy borfesztivál a sok közül, hanem az a rendezvény, amely a kisebb, minőségi, ám még ismeretlen pincészeteket, valamint a méltán népszerű finom borok készítőit fogja össze egy hangulatos, ingyenes, belvárosi rendezvényen, az Erzsébet téren.
A május 31. és június 3. közötti fesztiválon a legismertebb és kevésbé ismert, ám annál figyelemreméltóbb pincészetek egyaránt kiállítják boraikat. A minőségről szóló találkozás az Akvárium Klub parkjában történik.
A Time for wine fesztivál szerevezői a négynapos rendezvényen egy minőségi borválogatást készítenek az igazán ínyenceknek, ahol a népszerű borászok termékei és azoknak a pincéknek a különleges tételei mutatkoznak be, akik önerőből nem jutnak el a nagyközönségig - írja az Élelmiszer Online.
A Time for Wine szakértő csapata most egy közös kikapcsolódásra hívja az általa felfedezett pincészeteket, a gasztronómia legfontosabb döntéshozóit, valamint a közönséget.
A belváros szívében, az Akvárium Klub parkjában egy olyan oázis létesül, ahova akár munka után is betérhetnek a vendégek egy finom rozéra vagy egy laza beszélgetésre a bor készítőjével.
A családias hangulatú fesztivál elsősorban a kísérletezésről, az új ízek megismeréséről szól.
A helyszínen 20 borász állítja ki finomságait, különlegességeit. A hajnal 2 óráig nyitva tartó rendezvény kínálatából a borokhoz illő sajtok, desszertek, egytálételek és persze az élőzene sem hiányzik majd.

Helyszín: Erzsébet tér, Akvárium fölötti park
Időpont: május 31-június 3.
Belépő: díjtalan (pohárdíj ellenében a vendégek visszaváltható üvegpohárból élvezhetik az ízeket)
Kiállító pincészetek: Gere Attila, Csillagvölgyi, Bock, Gere Tamás és Zsolt, Günzer Tamás, Mészáros, Merfelsz, Eszterbauer, Rókusfalvy, Figula, Kővirág, Pócz, Frittman, Ludányi, Lisicza, Gróf Buttler, Csutorás, Hagymási, Thummerer, Füleky, Patricius.

boraszportal.hu

további hírek

2012-05-29 10:44:53