Balaton7… több mint egy hét

Balaton7… több mint egy hét

A Balaton régió olyan sokszínű, és annyiféle lehetőséget kínál, hogy egy hét nem is elég arra, hogy bejárjuk, megismerjük hazánk egyik legszebb, és legkedveltebb régióját. Ha több időnk van, egy bő hét akkor is csak arra lehet elég, hogy beleszagoljunk a levendula illatú tihanyi tájba, a tanúhegyek karéjában, leszállva a kerékpár nyergéből, az Oroszlános kút hűs vizét kortyolgatva találjunk enyhülést és egy árnyas kisvendéglőben megkóstoljuk a fehérhúsú balatoni fogassüllőt. De felejthetetlen élményt ígér teljes szélcsendben egy vitorlás fedélzetén ülve a kezünkkel fodrozni a víz tetejét, meglesni a kicsinyeiket óvó tőkésréce párt vagy meghódítani a török által soha be nem vett szigligeti várat.

A Balaton7 keretében május 18-28. között idén is számos színes programmal és több mint 60 kedvezményes szállás és éttermi ajánlattal várja a vendégeket a Balaton régió.
Aki ellátogat a Pünkösdi Ünnepek hetében a Balatonhoz, számos programon kedvezményes áron vehet részt, megtanulhatja a minigolfozás rejtelmeit, megismerheti a középkori várak titkait, megkóstolhatja a régió 6 borvidékének kiváló borait és a régió éttermeinek kulináris különlegességeit. Az aktív időtöltést kedvelőinek szakvezetett kirándulásokat, Balatont kerülő, hévízi és zalakarosi szervezett kerékpártúrákat, vagy akár lovas programokat, balatoni sétahajózást kínál a Balaton 7.
Válogasson kedvére a kedvezményes lehetőségek közül!

gyereabalatonra.hu

további hírek

2012-05-14 12:27:52