Krimifalás Budapesten

Krimifalás Budapesten

A tavalyi nagy sikerű krimifalás után itt az újabb esemény! Budapesten az Odeon Lloyd Mozi egész napra a krimikedvelők szentélyévé alakul.

Február 25-én, tíz órától egészen este hétig lesz helyszínelés, ujj- és tenyérlenyomat vétel, rabosító fénykép, hazugságvizsgáló, golyóálló mellény és rohamsisak próba, kriminálgrafológia, börtönmúzeumi tárgyak kiállítása, krimi kvíz, kaloda nyereményjátékok könyvkiadók szervezésében és persze nyomozás, nyomozás…...

Páratlanul izgalmas szakmai beszélgetésekre kerül majd sor a kriminológia szaktekin-télyei és pszichológusok részvételével, melynek a mozi terme ad majd helyet, ahol találkozhatunk magánnyomozóval, terrorelhárítóval, kriminálpszichológusokkal, a hely-színelés nagymestereivel, akik a Vöröskereszt segítségével teszik majd még hatáso-sabbá az elemzésre váró ügyeket. Megnézhetjük azokat a retró kisfilmeket, melyeket prevenciós  célzattal készítettek a 80-as években. (A  11 órától folyamatosan zajló vetítésekre, valamint a beszélgetésekre egyszerre legfeljebb 100 embernek tudunk helyet biztosítani - érkezési sorrendben.)

Budapest Odeon Lloyd Mozi 2012. február 25.

krimiestek.hu

további hírek

2012-02-16 12:37:09