V. Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál

V. Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál

Gárdony, SportBeach
2011. július 22-július 24.

Piedone Gárdonyban

avagy

V. Országos Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál

Gárdony, 2011. július 22-24.

 

Július utolsóelőtti hétvégéjén Bud Spencer és Terence Hill rajongói ismét összegyűlnek egy hangulatos hétvégére Gárdonyban, a Sport Beach-en. Az ütős páros kalandjai abszolút kimeríthetetlen forrást jelentenek egy remek hétvégéhez, és a „féljubileum” alkalmából egy igazán különleges eseménnyel is készülnek a szervezők: július 23.-án este 8 órakor telefonon keresztül személyesen Bud Spencer is jelen lesz!

A programok idén is a két hős filmjei körül forognak. Pénteken veszi kezdetét a fesztivál, és vasárnap délutánig tart, a filmek hangulatához, és a vízparti környezethez méltóan igazi felhőtlenséget ígér. A legváltozatosabb programokon próbálhatja ki magát minden ifjú és örök ifjú érdeklődő: a háromnapos kincsvadászat mellett lesz szkander verseny, az elmaradhatatlan sör-virsli verseny, banánemelés, és banánevő verseny, szinkron- és hasonmásverseny, de úgy érezzük nagy érdeklődésre fog számot tartani a barátnő-arrébbrakó verseny Wilbur Walsh-módra, vagy a békatalpas vízi- és szárazföldi akadályverseny is. Garantált, hogy egész hétvégén számtalan filmet vetítünk, és a felsoroltakon túl rengeteg tréfás aktivitással, programmal tisztelgünk a két nagyság előtt; a vasárnapi eredményhirdetésen pedig igen értékes nyereményekkel is gazdagabb lehetnek a legügyesebbek!

Szombat délután vendégeink a 3 méter átmérőjű óriásserpenyőben szabad tűzön, eredeti recept szerint készült hagymásbabot megkóstolhatják. Szombat este 8 órakor kerül sor az általunk leginkább várt pillanatra, amikor személyesen Bud Spencer fog telefonálni nekünk, és bizonyára szívesen válaszol majd a kérdéseinkre is! A beszélgetést követően a Spencer Hill Magic Band fergeteges koncertje kezdődik az elhíresült filmdalokból, amit hajnalig tartó buli követ.

 

Az eseményről további információ:

Web.: www.sportbeach.hu

e-mail: [email protected]

Telefon: 06 209 218 311

további hírek

2011-07-20 08:42:32