Coke Club

Siófok, Nagystrand (Petőfi sétány 3.)
2011. júl. 2. szombat – 2011. aug. 21. vasárnap

Mitől klub egy klub? A minőségi, egyedi, különleges szórakozástól, a benne rejlő exkluzivitástól, a szerethető designtól és attól, hogy a klubban közösség épül. Olyan embereket gyűjt csokorba, akiket valami összeköt. Mindenki hasonlít valamiben a másikhoz, de ebbe az is belefér, hogy teljesen kilóghatsz a tömegből. A Coke Clubban otthon vagy, itt mindenki házigazda és mindenki vendég, mindenki kíváncsi a másikra és a hely által kínált sztorikra.
A 2007-ben alapított Coke Club azzal a céllal jött létre, hogy megteremtsen egy pozitív, boldog helyet Magyarországon. A Coke Clubban nincs tagsági díj, mégis mindenki klubtag. Mindez varázslatos, modern és minőségi környezetben, pár lépésre a Balatontól.
Egy hely, ami megismételhetetlen és egyedi programokkal vár, és lehetővé teszi, hogy a nyár elhozza neked a legjobb élményt, amit csak el tudsz képzelni. A zene, a látvány, a környezet, a Balaton és a vendégek által okozott élményekre épül, amit elmesélni nehéz – annál inkább meg kell tapasztalni!

Szálláshelyek a közelben »

Forrás: koponyeg.hu

további hírek

2011-06-28 12:46:47