Székelyföldi termékvásár és kiállítás

Székelyföldi termékvásár és kiállítás

2011.06.10-12,
péntek-szombat-vasárnap
Csíkszereda, Városi Sportcsarnok

A háromnapos program kulturális rendezvényeket és eseményeket is magában foglal, neves székelyföldi személyiségeket, ismert előadókat és társulatokat vonultatva fel ez alkalommal

Összességében a kiállítással egy értékkoncentráció valósul meg, a Székelyföldön előállított termékek változatosságát, gazdagságát mutatva be. A kiállításra meghívást kapnak székelyföldi cégek, termelők és kézművesek termékeik bemutatására, ipari vállalkozóktól helyi termelőkig, kézművesektől turisztikai szolgáltatókig, stb.. Jelen lesznek pék termékek, tejtermékek, hústermékek, ásványvizek, ruházati cikkek, külföldre gyártott termékek, könyvek, népművészeti tárgyak, bútor, játékok, festmények, hanglemezek, stb.

A termékek sokaságának látványa erőt és önbizalmat ad az emberek számára, hogy higgyenek saját értékteremtő erejükben, az önellátó fenntartás lehetőségében, és egyben tudatosul a székelyföldi termelőkben is a helyi piac előnye. Minden Székelyföldön bejegyzett és működő vállalkozás a helyi családok számára nyújt megélhetést, erősíti a helyi gazdaságot és növeli a létbiztonságot. Minden székelyföldi termékért adott lejünkkel hozzájárulunk egy újabb munkahely megteremtéséhez, bevételeink növeléséhez és ezáltal egy méltányos élet kialakításához Szülőföldünkön.

Szálláshelyek a közelben »

Forrás: www.szekelyvasar.ro

további hírek

2011-04-22 11:35:25