13. tavaszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo

13. tavaszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo

Időpont: 2011 április 16-17. szombat és vasárnap – Két napos lett a BabyMarkt!
Helyszín: Hungexpo "B" csarnok 1101 Budapest X. ker Albertirsai út 10. I. kapu
Nyitás: 8 óra
Zárás: 16 óra,  mindkét napon
Belépő: 1000.-
Gyerekeknek a belépés ingyenes!
Jegyvásárlás a helyszínen: I. kapu Fórum épületben 7.30-tól

Szeretettel várunk minden érdeklődőt családi napunkra, első tavaszi nagy  babaruhabörzénkre, melyet április 16-17-én hétvégén tartunk a Hungexpo B csarnokában.  8 órától 16 óráig.
A babaholmi vásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és érdekes foglalkozásokkal várjuk azokat a kismamákat és kisgyerekes családokat, akik szeretnek egyedi, márkás tavaszi- nyári babaholmikat vásárolni. Új termékeink a börzén: babakocsi, cipő, tavaszi rugdalózók, bodyk,harisnya, zokni... és szinte minden ami a babaváráshoz, gyerekneveléshez szükséges.
A kilátogató kismamák, fiatal szülők, nagy gyerekesek számára igazi oázisa ez a rendezvény. Miért is?
Mert az új ruha, játék, babakocsi s az új könyv sokszor nagyon drága. Az is lehet, hogy nem is akarunk egy ruháért, könyvért annyi pénzt kiadni, hiszen a ruha két nap múlva kiszakad, egy- kettőre kinövi, a játékot megunja, a könyv meg elszakad...
Itt az anyukák egymás között cserélik gyermekeik kinőtt, megunt ruháit, játékait, könyveit. Az eladott baba – gyerekholmik árából azután megveszik a következő méreteket csemetéjük számára.
Tapasztalataink szerint hatalmas igény van jó minőségű babaruhákra, és minden egyéb kiegészítőre – babakocsi, kiságy, hordozó.

ÁPRILIS 16. SZOMBAT 

9 órától 15 óráig: Babaruhabörze és egész napos foglalkozások
A koncert és színpadi foglalkozások közötti időben érdekes interjúkat hallhatunk tematikus meghívottainktól és látványos termékbemutatókkal, kvízjátékokkal, óránkénti nyereménysorsolásokkal és vetélkedőkkel szórakoztatjuk a kicsiket és nagyokat!

9 .00 – 9. 30 Cili Zene bölcsije, Éneklős – mondókás foglalkozás 3 év alatti korosztálynak
Jó a babának, és jó a mamának is. Az otthon, anyukájuk mellett nevelkedő gyerekeknek ez lehet az első alkalom arra, hogy körülnézzenek, milyen is közösségben lenni. Éneklés, mondókázás, játék közben rengeteg tapasztalatot gyűjtenek a világról, a többi gyerekről, a felnőttekről, az egymás közötti kapcsolatokról. Fejlődik zenei hallásuk, beszédkészségük, ritmusérzékük, egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk, szociális érzékenységük. A foglalkozásokon kiemelt szerepet kap a gyermek szülővel közös játéka.
10.00 – 11.00  Zsuzsi és Orsi zenés tavaszváró műsora
10.30 – 11.00 BabaMama Tánc Buró Nórával
11.00 – 12.00 APACUKA zenekar "Tükörkép" című zenés előadása

Április 17. Vasárnap

9.00 – 9.30 Cili Zenebölcsije 1 – 5 éveseknek
9.30 – 9.45 Baba és gyermekholmi ÁRVERÉS
9.45- 10.00 Családi versenyek: PELENKÁZÓ verseny apáknak és LUFIFÚJÓ verseny ANYUKÁKNAK

12.00- 13.00  Kárász Eszter  DALOLKA
Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.

Zenés játék Ukulele kísérettel bölcsődés, óvodás és kisiskolás gyerekeknek
* Gyerekdalok
* Drámajátékok
* Hangszer-simogató
* Mozgás játékok
* Csörgők- zörgök

13.00 – 14.00 Mikola Péter Zenés Játszótárs
14.00-15.00 ALMA Zenekar koncertje

Egész napos foglalkozások 9.00 – 15.00

Babamosoly Babafotózás
Játék közben vagy akár egy  meghitt hangulatú háttér előtt fotózzuk a gyermekeket és igyekszünk a legszebb pillanatokat megörökíteni. A fotózás játékos hangulata még az izgő-mozgó gyerekek figyelmét is leköti.

A TAPICSKOLÓ
foglalkozásunkon már 20 hónapos kortól kisiskolás korig jöhetnek gyerekek, ahol elmélyülhetnek az alkotásban, felfedezhetik a színek és a tapintás világát.
Zenehallgatás közben nagy felületre festünk, nyomdázunk, gyurmázunk ecsettel , kézzel, szivaccsal, hengerrek, zöldséggel, falevéllel mesét, ünnepet, évszakot, hangulatokat.
Felszabadultan, büntetlenül maszatolhatnak, pacsmagolhatnak. Minden foglalkozásnak különböző tematikája van: mesét, ünnepet, évszaknak megfelelő témákat dolgozunk fel és észrevétlen menetrendben haladunk a 45 percen keresztül.

Gipszkorszak – alkotó játszóház 4- 14 éves korig
A játszóházban sokféle különböző formájú, témájú gipszöntvény figura közül lehet választani, amelynek önálló kifestése által, igazó alkotó élményt élnek meg a gyerekek.

Ingergazdag környezetben sport, zene, dráma és kézügyesség fejlesztés, magas szintű pedagógiai programmal 1,5 – 4 ves korig!
Mézeskalács készítés Sághy Zsuzsannával: "Hagyományőrző kézművesként készítem termékeimet, s e gyermekfoglalkozás keretében adnám tovább a mesterség alapjait a kicsiknek nagyoknak."

Lufi hajtogatás és arcfestés a színpad mellett

Szaktanácsadóink a börze ideje alatt készséggel állnak a látogatók rendelkezésére, az alábbi témákban:
- Erőforrás Minisztérium: Családtámogatási rendszer kedvező változásai 2010-ben, GYES melletti munkavégzés lehetőségei, Családi adókedvezmény, lakás fenntartási és adóság kezelési szolgáltatás
- Madarász Kórház: dr. Szántó Imre: "Az élet védelme csecsemőkorban"
- Heim Pál Gyermekkórház Anyatej Gyűjtő Állomása
- Rosenfeld Ildikó:csecsemőúszás oktatás kádban

Itt a lehetőség, hogy egy remek, színvonalas programokkal teli, tartalmas családi napot  tölts el velünk, ahol új gazdát találhatsz a kinőtt, megunt babaholmiknak, miközben Te Magad is rendkívül széles, és meglepően olcsó tavaszi árukínálatból válogathatsz!

Ha eladni szeretnél várjuk hívásod: 06-26-572-085 és 06-30-708-6016
Minden fajta babaruhák, játékot, babaülést, babakocsit  és megunt holmikat itt eladhatod.

Szálláshelyek a közelben »

Forrás: www.babaexpo.hu

további hírek

2011-04-14 13:33:06