IV. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

Gárdony (Agárd), Velencei-tó
2011. ápr. 29. péntek – 2011. máj. 1. vasárnap

A IV. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál a 2008-as évben indult, hosszabb távú, hagyományteremtő kezdeményezésként. Központi rendezvényhelyszíne Agárd. A Pálinkafesztivál egyedülálló a fesztiválok palettáján, hiszen egyszerre négy témát ölel fel és rendkívül téma-gazdag kulturális-, zenei-, és sport-program kínálatot nyújt. A szervezők büszkék arra, hogy a Velencei-tó térségében a témákhoz kapcsolódóan változatos és bőséges kínálatot tudnak bemutatni: a Velencei-tó gazdag halállományára, a környék vadvilágára, a remek eredményeket elérő bor-pincészetekre és a világhírű Agárdi Pálinkára. A fesztivál célja, hogy megmutassa a térségbe látogató vendégeknek, hogy a Velencei-tó nem csak a forró, nyári időszakban csábító turisztikai célpont, hanem egész évben remek kikapcsolódási lehetőségek tárházát tudja felvonultatni.

Koncertek:
Holdviola Együttes nagykoncert, Tóth Vera és Zenekara nagykoncert, Henna Zenekar nagykoncert, Hungarikum, Leggierock, Revolution, RockOn, Shabby Blues Band, Giotine, Kávészünet, Szabó Leslie, Room Service (Bryan Adams Tribute zenekar), Déva, Kiss G. Group és Muck Ferenc lemezbemutató, Utcabál a G & B Zenekarral.

Egyéb programok:
Nagy Bandó András műsora gyerekeknek, „Ludas a Matyi!” vásári komédia, PirKompánia tűztánc, Mazsorett Fesztivál, Csákberényi csikósok bemutatója, Lovas Virtus csoport kaszkadőr produkciója, Postbauer-Hangi fúvószenekar, Dinnyési néptánccsoport bemutatója, Dinnyési Iglice népdalkör, Bandiera zászlóforgatók, Trófea kiállítás, Eszter-Anna tánciskola bemutatója, Bohócparádé, Kistérségi Májusfa állítás, Kistérségi halászléfőző verseny, Nagy Tibor és népi zenekara, Karaoke, Zumba bemutató, ingyenes gyermek foglalkozások, sport programok, ingyenes lovaglás, kutyabemutató, KulTúra kirándulások, Jurta-sátor előadások, Tűzijáték

Szálláshelyek a közelben »

Forrás: koponyeg.hu

további hírek

2011-04-11 09:42:14