Budapest Essential Looks 2011 Tavasz

Budapest Essential Looks 2011 Tavasz

Budapest, Eiffel tér divatsátor,
Mix Club Bar Restaurant előtt
(Nyugati pu. mellett)
2011. ápr. 29. péntek –
2011. ápr. 30. szombat

Magyarországon első ízben kerül megrendezésre a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vesznek részt. Az esemény fővédnöke a nemzetközi ismertséget és elismerést kivívott Anda Emília.

Abodi Dóra, Es Tu un Ange, Je Suis Belle, Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Makány Márta, Mojzes Dóra, Nanushka, Nubu, Use unused legfrissebb kollekcióit tekinthetik meg a helyszínre látogatók, a nemzetközi bemutatók mintájára felépített divatsátorban, nemzetközi színvonalú fény-, hang-, és látványtechnikai háttérrel, nemzetközi kifutókon is dolgozó 30 magyar modell részvételével.

A Schwarzkopf Professional, az esemény névadó szponzorának köszönhetően a magyar közönség is mostantól fél évente találkozhat a divatvilág számos meghatározó egyéniségével, megtekintheti minden szezon Essential Looks nemzetközi trendbemutatóját kíváló mesterfodrászok közreműködésével és a legelismertebb magyar tervezők mellett egy nemzetközi designer aktuális kollekcióját. Színpadra állítanak a szervezők továbbá egy egyedi programot, szezononként más és más téma ihletésében. A program a designerek és fodrászok rendhagyó megmérettetése, KILL Routine by Schwarzkopf Professional címmel.

A nagyszabású divat- és trendbemutatók mellett, melyen a 2 nap alatt több, mint 70 modell, 25 sztárfodrász, 15 sminkes, 4 koreográfus és hatalmas szervezői és technikai stáb dolgozik, számos további program várja a vendégeket:
stílus tanácsadás, fodrász sarok, smink tanácsadás, címlapfotózás, fotó kiállítás, koktél bár, valamint játékok, értékes nyereményekkel.

Szálláshelyek a közelben »

Forrás: koponyeg.hu

további hírek

2011-04-11 09:34:04