impresszum

Reise Info - Idegenforgalmi Marketing Iroda

A Reise Info- http://www.reise.info.hu szobafoglalási központ tulajdonosa és üzemeltetője.

Stratégiai Partnerünk:
a utazásszervezés és a vendégközvetítés területén:

Gulliver Üdülési Licitek

Gulliver Travel Utazási Iroda,
Gulliver Office Kft.
Adószám: 14068593-2-08
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757
Eng.sz.: U-000903

Cégvezető: Réti Péter

Kiadó és szerkesztőség:
Gulliver Online Travel Kft. 9406 Sopron, Pf. 618.

Kapcsolatfelvételhez válassza a KAPCSOLATFELVÉTEL menüpontot

Tel.: +36-20-550-75-50
Fax: +36-99-510-203
e-mail: [email protected]eise.info.hu

A www.reise.info.hu honlapok használatával kapcsolatos jogkövetkezmények


J O G N Y I L A T K O Z A T
A számítógépprogram, a honlapon megjelenő anyagok, adatok a Gulliver Online Travel Kft. tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. trv. 1. § (2) c) pontja, 58. § – 59.§, 60/A. §, 61.§-62.§, 84/A. § szakaszai alapján törvényi védelem alá tartoznak. Ezen anyagok más internetes oldalakon illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása szintén a szerzői jogi törvénybe ütközik. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.
A számítógépprogramot, a honlapon megjelenő anyagokat a Gulliver Online Travel Kft. engedélye nélkül tilos átdolgozni, bármilyen eljárással többszörözni, terjeszteni illetve egyéb módon a nyilvánosság felé közvetíteni.
Az adatbázis, a számítógépprogram, az adatok másolása és felhasználása csak és kizárólag a Reise Info Kft- vel kötött felhasználói szerződés alapján lehetséges.

A Gulliver Online Travel Kft. adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, 3.§ - 18.§ szakaszai alapján bizalmasan kezeli, beleegyezése nélkül harmadik személynek nem adja ki. Az Önről rendelkezésünkre álló információkat kizárólag a licitálással kapcsolatos utazások, szállásfoglalások vonatkozásában használjuk fel, amely eljáráshoz a regisztrálással hozzájárul.