Hotel Famulus ****: Bemutatkozás

Üdvözlet

A Hotel Famulus****, Győr épülő új városrészében, a barokk belváros szomszédságában, közvetlenül az Árkád Bevásárlóközponttal szemben várja vendégeit.

Szobák


A szálloda minden szobája nemdohányzó, TV-vel, telefonnal, vezetékes Internet csatlakozással, minibárral, hajszárítóval, légkondicionálóval felszerelt. Egyes szobáink pótágyazhatóak, a legkisebbek számára rácsos kiságyat biztosítunk.

Szállodánk szobáiban twin illetve franciaágyak biztosítják vendégeink kényelmét. Egybenyitható szobáink családok részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. A szobák között 1 lakosztály található. A hotel kialakítása során 2 szobát mozgáskorlátozott vendégeink részére, speciális igényeikhez igazítottuk. Nagyméretű fürdőszoba, megfelelő lakórész gondoskodik kényelmükről. Keresse igényeinek megfelelő, speciális szobaajánlatunkat!

Minden ágyban gyógymatracok garantálják a nyugodt és egészséges pihenést, amelyet antiallergén párnák és paplanok tesznek teljessé.

A szálloda berendezése a tűzvédelmi és biztonsági szabályoknak maximálisan megfelel, minden szoba füstérzékelővel van ellátva.

Étterem, konferencia


Bátran állíthatjuk, hogy konyhánk, csapatunk és az étterem rugalmasan kihasználható terei vonzó helyszínné teszik az éttermet egy kettesben eltöltött meghitt vacsorára éppúgy, mint születésnap megünneplésére baráti társasággal vagy üzleti ebéd elfogyasztására külföldi partnerrel.

Egyedülálló kezdeményezésként az étterem ad otthont a Podium Jazzklubnak. Vendégeinknek a kellemes vacsora mellé valódi koncertélményt ígérhetünk szerdától szombatig minden héten. Az étterem lehetőséget biztosít a tehetséges fiatal zenészeknek, hogy igazi közönség előtt lépjenek fel és ha mindez nem elég, a kareokee pótol minden hiányt. Íme itt egy hely, hol végre kikapcsolódhatsz, ahol változatos programok teszik színessé az estét, ahol jókat ehetsz, színvonalas a kiszolgálás és barátiak az árak.

A hely varázslatos miliője, a kimagasló produkciók sora és az elsőrangú konyha remekei egyaránt felejthetetlen élményt nyújtanak az intellektuális kikapcsolódásra vágyóknak.
A legjobb közönség a legjobbat kell, hogy kapja – zenei élvezetben, kulináris örömökben!

Konferenciatermek

A Hotel Famulus**** konferencia termei a mai kor követelményeinek megfelelően lettek kialakítva. A szálloda az egyik legkorszerűbb technikai háttérrel és legnagyobb férőhely kapacitással rendelkező konferenciaközpont Győrben és Győr környékén. Különböző nagyságú termeink a legkisebb megbeszéléstől kezdve nagyobb rendezvények, továbbképzések lebonyolításáig minden igénynek megfelelnek. Legnagyobb termünk szekcionálható, három részre bontható.

Mindegyik konferenciaterem természetes megvilágítású, sötétíthető, légkondicionált.
A termek berendezéseit - mind technikailag, mind hangulatban - az eredményes tárgyalás követelményeinek megfelelő magas színvonalon alakítottuk ki.

Szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítséget nyújtanak a szervezéstől egészen a lebonyolításig az egyéni igényeknek, ötleteknek megfelelően a legmagasabb színvonalon. A konferencia termek igénybevétele esetén ingyenes parkolás biztosított vendégeink számára. A szálloda különböző méretű konferenciahelyszínei és nagy alapterületű terasza lehetővé teszik egyedülálló koncepciókra épülő rendezvények megszervezését is.

Győr


Győr - "A folyók városa" - a rómaiak Arrabonája,
a közel 1000 éves püspöki székhely, ahol Napóleon 1809-ben csatát nyert- hangulatos belvárosa és szép barokk épületei miatt kedvelt, híres iskola-, turistaváros.
A település sugár irányban összefutó úthálózata észak felől Szlovákiát, nyugatról Ausztriát, délről a Balatont, keletről pedig Budapestet köti a Kisalföld szívéhez. A megfelelő földrajzi adottságoknak köszönhetően Győrből kiindulva csillagtúra szerűen felfedezhető a környék, mely szintén rengeteg látnivalót és élményt biztosít az idelátogatóknak.

Hotel Famulus ****: Szálláshely szolgáltatásai

étterem
fitness terem
parkoló

Hotel Famulus ****: Részletes térkép

Hotel Famulus ****: Érdeklődés

Név
E-mail
Tervezett érkezés
Tervezett elutazás
Felnőtt vendégek száma
Gyermekek száma és kora
Egyéb kérések, kérdések. FIGYELEM ! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
FIGYELEM! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
kötelező kitölteni!

Hotel Famulus ****: Foglalás

Név
Cégnév
Cím
Telefon
Fax
E-mail
Tervezett érkezés
Tervezett elutazás
Felnőtt vendégek száma
Gyermekek száma és kora
Egyéb kérések, kérdések. FIGYELEM ! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
FIGYELEM! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
kötelező kitölteni!
További szállások