Danubius Health Spa Resort Sovata : Bemutatkozás

Danubius Health Spa Resort Sovata Székelyföld egyik leghíresebb fürdővárosában, a Sóvidék szívében található, mindössze 200 méterre a Medve-tótól.

Szobák

A 6 szintes szálloda 168 kétágyas szobája erkéllyel, telefonnal, TV-vel, széffel, minibárral, ingyenes vezeték nélküli internet hozzáféréssel várja vendégeit.
Egyes szobák légkondicionáltak.

Nemdohányzó, antiallergén szobák is kialakításra kerültek. A felújításkor különös figyelmet szenteltek a mozgássérülteknek, számukra speciálisan kiképzett szobák és fürdőszobák készültek, és ez a figyelem a kezelőközpontra is kiterjed.

Vendéglátás

A szálloda étterme helyi és nemzetközi ételspecialitásokban gazdag látványkonyhával várja a vendégeket, akiket esténként kellemes élőzene szórakoztat. Nyáron az étterem hangulatos terasza is a vendégek rendelkezésére áll.

Gyógyászati és wellness szolgáltatások

Vízivilág:

-belső sós vizes medence
-élményfürdő
-úszómedence
-gőzfürdő, szauna, szolárium

Fitness és wellness szolgáltatások:


-Danubius Premier Fitness terem: egyéb cardio és erőgépek, fitness állapotfelmérés, személyre szabott edzésprogram
-relaxációs masszázsok
-kádfürdők
-kozmetika, fodrászat

Gyógyszolgáltatások:

A szálloda újonnan kialakított gyógyászati központja legmodernebb technikai felszereltséggel és magas szintű szolgáltatásokkal várja a gyógyulni és pihenésre vágyó vendégeket. A szovátai terápiák középpontjában a só áll, mely anti-bakteriális és gyulladás csökkentő hatásairól híres. A kezelések alapjául a sósvíz és a gyógyhatású iszap szolgál. Ez az egyedülálló természeti kincs nem csak izületi gyulladásra, reumára vagy mozgásszervi megbetegedésekre van jó hatással, de a nőgyógyászati megbetegedések és a bőr problémák kezelésében is különösen sikeres.

Gyógykezelések:

-Balneo-és hydroterápia
-nőgyógyászati kezelések
-elektroterápia
-fototerápia
-iszappakolás
-inhaláció
-bőrgyógyászati kúra

Rendezvény

Szováta egyik legújabb és legszebb szállodája kiváló helyszíne lehet szakmai összejövetelek, konferenciák, tréningek, cégrendezvények, partnertalálkozók lebonyolításához.
 
A szálloda új konferencia központja lehetővé teszi az egyedülálló koncepciókra épülő rendezvények megszervezését, a szakmai konferenciáktól a tréningeken, a bálokon, fogadásokon, termékbemutatókon, tanfolyamokon, magas szintű protokoll rendezvényeken keresztül, a nagyobb szervezést és kreativitást is igénylő csapatépítésig. A korszerű technikával felszerelt termekben, magasan képzett személyzet garantálja a sikeres lebonyolítást

Szováta és a Medve-tó

Szováta a Sóvidék legnagyobb települése, híres fürdő- és üdülőhely. A település a Kisküküllő felső vidékén fekszik és két részből áll: Szováta város és Szováta-fürdő.

Az itt található tavak közül a legismertebb a Medve-tó, mely nevét kiterített medvebőrhöz hasonló alakjáról kapta, a Cseresznyés hegység alatt jött létre. A tó eredeti mérete és alakja mindmáig megmaradt. További tavak: a Mogyorósi-tó, a Fekete-tó, a Vörös-tó és a Zöld-tó.


Megközelíthetőség:
Személygépkocsival: Bécs - 800 km, Budapest - 550 km, Nagyvárad (Oradea) - 330 km,
Kolozsvár (Cluj Napoca) - 170 km, Bukarest - 350 km,
Segesvár (Sighisoara) - 65 km, Marosvásárhely (Tirgu Mures) - 60 km.
Vonattal: Segesvár vagy Marosvásárhelyig (transzfer Szovátáig).
Repülővel: Kolozsvár, vagy Bukarest (menetrend szerinti járat).


Danubius Health Spa Resort Sovata : Részletes térkép

Danubius Health Spa Resort Sovata : Érdeklődés

Név
E-mail
Tervezett érkezés
Tervezett elutazás
Felnőtt vendégek száma
Gyermekek száma és kora
Egyéb kérések, kérdések. FIGYELEM ! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
FIGYELEM! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
kötelező kitölteni!

Danubius Health Spa Resort Sovata : Foglalás

Név
Cégnév
Cím
Telefon
Fax
E-mail
Tervezett érkezés
Tervezett elutazás
Felnőtt vendégek száma
Gyermekek száma és kora
Egyéb kérések, kérdések. FIGYELEM ! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
FIGYELEM! Külföldi szálláshelyek részére ezt a rovatot NÉMET, vagy ANGOL NYELVEN szíveskedjék kitölteni.
kötelező kitölteni!
További szállások